Alatnica JLB-Soulier Pirot Srbija

Servisna firma za mašinsku izradu alata i rezervnih delova

JLB Soulier alatnica

Alatnica JLB-SOULIER izrađuje alate i rezervne delove za sve grane industrije, na osnovu modela ili crteža. Bavimo se sečenjem metala, obradom metala (glodanje, brušenje, bušenje, finiširanje, farbanje), izradom mašinskih sklopova i mašina po dokumentaciji, izradom metalnih konstrukcija. U proizvodnji koristimo proverene i atestirane repromaterijale. Naše proizvode krasi kvalitet, a naše poslovanje poštovanje roka izrade i garancija.

Naša firma je osnovana 2012 godine iz potrebe lokalne industrije za servisnom firmom za izradu i popravku industrijskih delova - alata. Od samog početka, okupili smo ekipu visoko-kvalifikovanih majstora sa dugogodišnjim iskustvom u metaloprerađivačkim poslovima, koji su vođeni timom inženjera.

ISO sertifikat obrada metala Srbija

Firma JLB-SOULIER doo posluje u sklopu grupacije White Technologies (www.whitetech.fr) sa sedištem u Francuskoj, što nam otvara vrata proizvodnji i izvozu proizvoda na zapadnoevropska trzista. Takođe, omogućava nam i stalni uvid u najnovije tehnologije iz obrade metala, kao i razmenu iskustava sa francuskim inženjerima.

JLB-Soulier je zainteresovan za dugoročnu saradnju sa domaćim kompanijama radi izvoza na ino trzista, prvenstveno u druge zemlje Balkana, kao i na rusko tržište.

 

NAš TIM

Aleksandar Pejić

Aleksandar Pejić

Direktor

Dragiša Manić

Dragiša Manić

Inženjer kvaliteta

Toplica Krstić

Toplica Krstić

Inženjer proizvodnje

white technologies

 

 

SLIKE IZ ALATNICE